HypnoseCoach IMR

11-daagse training tot HypnoseCoach met uitgebreid aandacht voor de ideomotorische signalen.

Trainingscentrum De Novo verzorgt de 11 daagse training tot HypnoseCoach. Tijdens deze training leer je alle in’s en out’s om iemand op een veilige en verantwoorde manier te hypnotiseren.

Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil leren hypnotiseren. Je hebt geen vooropleiding/ basis kennis nodig om deel te mogen nemen aan deze training.


De hele training is gebaseerd op directe hypnose. Directe hypnose kenmerkt zich door de wijze waarop hypnose wordt toegepast. 

Hierbij worden doelstellingen duidelijk geformuleerd en in een diepe staat van hypnose geïnstrueerd aan het onderbewustzijn.


Het woord training geeft al aan dat je na deze training uiteraard nog geen hypnotherapeut bent, dit vereist een 4-jarige opleiding. 


Echter, na deze training heb je wél alle kennis in huis om een eigen hypnose praktijk te starten.

Vanaf nu ben je in staat om cliënten te helpen die bij je komen voor onder andere: stoppen met roken, meer zelfvertrouwen, slaapproblemen, stress enz.


We werken volgens het model van de hypnose cirkel. Dat is een 5 stappen plan waarin je iemand vanuit een waak toestand hypnotiseert, veranderwerk verricht en op een veilige manier weer uit hypnose laat komen.


De training bestaat uit 5 blokken van 2 dagen en een examendag. Omdat je hypnose het beste leert door het simpelweg te doen zal er tijdens deze dagen veelvuldig worden geoefend zodat jij na deze training in staat bent om onder alle omstandigheden waar en wanneer jij wil iemand te hypnotiseren.


Klik op de knop hieronder om je aan te melden (meerdere startdata), of mail ons voor meer info >> info@trainingscentrumdenovo.nl 

Investering

  • € 1.995,-  ex. btw
  •  inclusief lesmateriaal, certificaat, examen, thee/koffie en lunch
Totaal: € -