Stevens Blake OldPain2Go

Steven Blake uit Engeland heeft een methode ontwikkelt die het mogelijk maakt om oude pijnsignalen die geen functie meer hebben voorgoed uit te schakelen/verwijderen. Het zogenaamde OldPain2Go®. In veel gevallen wordt het chronische pijnsignaal constant afgegeven en zit de de pijnboodschap als het ware ‘gevangen’ in je lichaam. OldPain2Go® geneest niet!!…. Het zorgt ervoor dat oude pijn wat geen functie meer heeft wordt uitgeschakeld. Deze methode mag uitsluitend toegepast worden bij mensen met chronische pijn die vaak te horen hebben gekregen vanuit de zorgverlening: ‘je moet er maar mee leren leven’ of ‘deze pijn is niet te genezen’.

Wat is pijn? Pijn is een signaal wat aangeeft dat er iets aan de hand is in je lichaam waarbij je passende actie moet ondernemen. Je hebt nieuwe/acute pijn waarbij je er alles aan doet om het op een zo’n goed mogelijke manier te laten behandelen, je het de tijd geeft om te genezen en na een paar weken is alles weer geheeld en is de pijn weer verdwenen. Het verschil tussen zogenaamde nieuwe/acute pijn en oude/chronische pijn is, ondanks dat je voor je gevoel er alles aan gedaan hebt om het te laten genezen toch nog steeds de pijn ervaart. Het is als het ware een brandalarm wat constant afgaat en een pijnsignaal afgeeft wat helemaal geen functie meer heeft omdat de boodschap allang duidelijk is. Oude pijn kan bovendien gevaarlijk zijn omdat het nieuwe/acute pijn als het ware ‘overruled’ wat natuurlijk gevaarlijk kan zijn omdat je daardoor niet de gewenste actie kunt ondernemen.

OldPain2Go® is een onderhandeling tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn van de persoon in kwestie. De therapeut raakt de cliënt niet aan. Al het werk wordt gedaan door de cliënt zelf met de therapeut als onderhandelaar/begeleider. Wat we in feite doen is, het onderbewustzijn vragen of het dat ‘oude programma’ met de bijbehorende pijn nog eens wil doorlopen en controleren of dit pijnsignaal nog steeds afgegeven moet worden. Het onderbewustzijn is ervoor om je helpen en te zorgen dat je de beste kwaliteit van leven hebt. Als het onderbewustzijn inziet dat het met het oude pijnprogramma meer ongemak brengt dan dat het zorgt voor een goede kwaliteit van leven dan zal het moeten veranderen en zal het oude pijnbericht helemaal of nagenoeg helemaal uitschakelen.

Ben je hulpverlener, werk je in de zorg, hypnotherapeut, coach, fysiotherapeut of werk je graag met mensen om ze vervolgens van hun pijn af helpen dan is deze training iets voor jou. OldPain2Go is een op zichzelf staande methode waarbij je geen voorkennis hoeft te hebben. OldPain2Go kan ingezet worden bij chronische pijn, artritis, fibromyalgie, reuma, littekens, oud letsel, gewrichtspijn, chronische rugpijn. Deze methode werkt ook uitstekend bij angsten, fobieën, en hooikoorts.

Na de training ontvang je een certificaat en ben je een OldPain2Go® practitioner en wordt je toegevoegd aan de facebook groep: OldPain2Gopractitioners waar je vragen kunt stellen en wanneer er updates zijn wordt je via skype/zoom op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Bekijk voor meer informatie Steven’s website: OldPain2Go.com

  • Trainers: Leon Philips
  • Locatie: Deurne
  • Niveau: MBO werk en denkniveau
  • Studie-uren: 9 trainingsuren + 10 zelfstudie-uren
  • Groepstraining op locatie: Vanaf 6 deelnemers is het ook mogelijk dat wij deze masterclass op locatie komen verzorgen.
  • 1 op 1 training is ook mogelijk op aanvraag.

Investering:

  •  € 445,- p.p. inclusief lesmateriaal, certificaat, thee/koffie en lunch.
Totaal: € -