Speciaal voor coaches & therapeuten

Hypnose en Imaginaire Rescriptie.
 
Met beide therapieën ga je op zoek naar oorzaken in het verleden. Door deze twee te combineren is het mogelijk om tijdens het herbeleven direct rescriptie toe te passen. De sterke focus bij hypnose, waarbij het kritisch denken nog meer naar de achtergrond gaat, versterkt zo de werking van het rescripten.
 
De Novo biedt twee verschillende trainingen:
 

Introductie training HypnoseCoach

Trainingscentrum De Novo verzorgt deze introductietraining, waarbij je alle in’s en out’s om iemand op een veilige en verantwoorde manier te hypnotiseren leert. Deze training is bijzonder geschikt voor coaches en therapeuten die hun toolbox willen uitbreiden en nog betere resultaten willen bereiken bij hun cliënten.

De gehele training is gebaseerd op directe hypnose. Directe hypnose kenmerkt zich door de wijze waarop hypnose wordt toegepast. Hierbij worden doelstellingen duidelijk geformuleerd en in een diepe staat van hypnose geïnstrueerd aan het onderbewustzijn.

Het woord introductietraining geeft al aan dat je na deze training uiteraard nog geen hypnose therapeut bent. Na de training heb je alle kennis in huis om hypnose in je praktijk te integreren en ben je in staat om cliënten te helpen voor diverse issues.

Trainingscentrum De Novo werkt volgens het model van de hypnose cirkel. Dat is een 5 stappen plan waarin je iemand vanuit een waak toestand hypnotiseert, veranderwerk verricht en op een veilige manier weer uit hypnose laat komen.

De training bestaat uit 2 dagen, inclusief toetsing en certificaat. Omdat je hypnose het beste leert door het simpelweg te doen zal er tijdens deze dagen veelvuldig worden geoefend zodat jij na deze basistraining in staat bent om onder alle omstandigheden waar en wanneer jij wil iemand te hypnotiseren.

Nieuwsgierig naar deze training? Mail ons nu vrijblijvend voor meer info en actuele trainingsdata (info@trainingscentrumdenovo.nl). 

Investering

 • € 499,-  ex. btw
 •  inclusief lesmateriaal, certificaat, examen, thee/koffie en lunch

Subliminal Therapy & Imaginaire Rescriptie

Subliminal Therapy is een therapievorm waarbij, door middel van Ideo Motorische Reacties, het probleem bij de kern wordt aangepakt. Sommige therapievormen, evenals verschillende medicatie, zijn gericht op de symptomen, maar lossen de echte oorzaak van het probleem niet op.

Subliminal Therapy I.M.R. is zeer geschikt voor problemen waarbij de oorzaak in het verleden ligt en bijvoorbeeld zijn ontstaan door emotionele gebeurtenissen uit het verleden.

Subliminal Therapy I.M.R. is o.a. geschikt voor:

 • Angsten, fobieën, trauma’s
 • Dwangneurose
 • Stress, depressie
 • Chronische pijn, migraine
 • Slaapproblemen
 • Verslavingen
 • enz.

De voordelen van Subliminal Therapy I.M.R.

 • Geen herbeleving van trauma’s of negatieve gebeurtenissen uit het verleden
 • Werkt ook zonder dat de coach/ therapeut op de hoogte is van het probleem (content free)
 • Relatieve snelle behandel methode: 1 tot enkele sessies afhankelijk van het probleem.
Imaginaire rescriptie (IR) is een techniek die ingrijpt op de inhoudelijke weergave van de gebeurtenissen in ons leven. Deze liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn, het geheugen, waardoor we klachten krijgen.
Tijdens IR wordt een vervelende of traumatische gebeurtenis opgehaald uit ons geheugen en wordt in de verbeelding het verloop van de gebeurtenis in een meer gewenste richting veranderd.
 
 

Deze training bestaat uit 2 dagen, inclusief toetsing en certificaat.

Investering

 • € 499,- p.p . ex. btw
 • inclusief lesmateriaal, certificaat, koffie/thee en lunch

BUNDEL KORTING!

Besluit je beide trainingen in 1 bundel af te nemen, dan is er sprake van een speciale bundel prijs, hierdoor is de investering dan € 850. Geef dit aan bij je boeking.